Restaurant Schaijk
3 Gangen Keuze Menu

Keuze uit onze gehele menu kaart voor
slechts € 24,50

Menukaart

3-GANGEN KEUZE MENU

Keuze uit de gehele menukaart

 

Keuze uit alle voorgerechten en soepen. (10 verschillende)

---

Keuze uit alle hoofdgerechten. (18 verschillende)

---

Keuze uit alle desserts,- of koffiespecialiteiten. (26 verschillende)

 

vanaf: € 24,50 p.p. (natuurlijk kunt ook los bestellen)

Bent u met een groep van minimaal 15 personen Deze diner zijn ook leuk! klik hier

Voorgerechten en Soepen

Tomatensoep met soepballetjes. 4, 75

Bospaddenstoelensoep met champignons. 4,75

Grootmoeders groentesoep*** gevuld met groenten en vlees. 4,75

Gevulde vissoep gevuld met zalm en garnalen. 5,25

Tapas-vooraf 3 kleine tapas met carpaccio, brie, zalm en garnalen. 8,75

Carpaccio * gemarineerd in pesto, geserveerd met  oude kaas, luxe zaden en pesto dressing. 8,50

Gamba’s in Knoflook* gamba`s gegaard in knoflookolie geserveerd in een bakje van pappadum en salade. 8,75

Cocktail Duo*** twee cocktails met vers gepocheerde zalm en met Noorse garnalen. Geserveerd met huisgemaakte cocktailsaus. 7,25

Vis Variant *** een combinatie van diverse vissoorten met garnalen en mosterd-dille saus.8,75

Salade Brie * met huisgemaakte brie loempia geserveerd met walnoot, komkommers en honing-mosterddressing. 7,75

Hoofdgerechten Vlees

Ossenhaaspuntjes*** vers gewokte ossenhaaspuntjes met oosterse groenten en cashewnoten. 16,50

Varkenshaas in een Jasje*** 3 medaillons van varkenshaas omwikkeld met spek. Geserveerd met champignonroomsaus en boerengarnituur. 17,50

Boeren- schnitzel** krokant gebakken, geserveerd  met boerengarnituur en  champignonroomsaus. 15,50 (XXL + 3,50)

Chef  Speciaal stukjes varkenshaas in huisgemaakte saus. 12,50

Spare Ribs** huisgemaakt met zoete marinade. Geserveerd met  chilimayonaise. 14,50 (XXL + 3,50)

Huisgemaakte Lamsbout volgens eigen recept en geserveerd in rode wijnsaus op basis van eigen vocht. 16,50

Groenten Strüdel gevuld met groenten en bestrooid met stukjes tomaat en tomaten-tapenade . 14,50

Elk hoofdgerecht wordt geserveerd met frites, gebakken aardappels, verse groenten, mayonaise en u mag gebruik maken van ons salade buffet.

Hoofdgerechten van de Grill

Mixed Grill*** biefstuk, varkenshaas, kipfilet en spareribs. Geserveerd met 2 bijpassende sausjes. 17,50 (XXL + 3,50)

Black Angus Burger** best burger in Town van onze lokale slager ‘van Kraay’. Geserveerd op een Italiaanse bol met huisgemaakt saus.12,50

Surf en Turf * spies van ossenhaas puntjes in combinatie met gamba`s in knoflookboter. 16,50

Biefstuk van de Haas*** ( keuze menu +  4,00) gebakken naar uw voorkeur. Geserveerd met pepersaus. 19,50

Bourgondisch Varken*** gegrild varkens entrecote van keurslagerij ‘van Kraay’ uit Schaijk met boeren garnituur en pepersaus. 17,50

Kip Saté spies** een gemarineerde spies van kipfilet geserveerd met kroepoek en huisgemaakte satésaus. 14,50

Elk hoofdgerecht wordt geserveerd met frites, gebakken aardappels, verse groenten, mayonaise en u mag gebruik maken van ons salade buffet.

Hoofdgerechten Vis

Vis Trio**drie soorten gebakken vis. Geserveerd met garnalensaus.  17,50

Vispannetje met diverse soorten vis in romige vissaus. 12,50

Zalm Filet** gebakken en gegaard. Geserveerd met vissaus. 15,50

Gamba`s*** 10 vers gewokte gamba`s, op smaak gemaakt met saus, op basis van een geheim oosters recept 17,50

Tongfilet*** drie gebakken tongfilets. Geserveerd met vissaus. 17,50

Elk hoofdgerecht wordt geserveerd met frites, gebakken aardappels, verse groenten, mayonaise en u mag gebruik maken van ons salade buffet.

 

Allergenen

*          Dit gerecht kán Glutenvrij geserveerd worden.

**        Dit gerecht kán Lactosevrij  geserveerd worden.

***      Dit gerecht kán Glutenvrij en Lactose vrij  geserveerd worden.

Het Maand Menu

Iedere maand een wisselend menu voor maar 14,50 p.p.

Voor deze maand, klik hier.

 

Maandelijks een wisselende soep

---

Maandelijks een wisselend hoofdgerecht

Geserveerd met frites, gebakken aardappels, verse groenten, mayonaise en u mag gebruik maken van ons salade buffet.

---

Verrassingsdessert

Dessert

Blanke Dame* vanille en stracciatella ijs met warme chocoladesaus en slagroom. 5,75

Black Forest Coupe combinatie van brownie, chocolade mousse, kersen en amarena ijs geserveerd met slagroom. 5,75

Softijs met slagroom* 4,25

Italiaanse Tiramisu  heerlijke tiramisu geserveerd met slagroom en      
cookie ijs. 5,75

Chocolade Verwennerij* witte chocolade, chocolade en stracciatella ijs met chocolademousse, nootjes, chocoladesaus en slagroom. 5,75

De Boeren Jongens* vanille en malaga ijs met advocaat, boerenjongens en slagroom. 5,75

Tapas IJs Dessert een verrassingsdessert met 3 kleine tapas gerechten, geserveerd met slagroom. 6,75

Nieuw Schaijk* vanille, witte chocolade en stracciatella ijs met advocaat, slagroom en warme chocolade saus. 5,75

Bavarois met vers fruit en slagroom. 5,75

Sorbet*** vanille, aardbeien en mango ijs met vers fruit, aardbeiensaus en slagroom. 5,75

Schaijks Potje* karamel, hazelnoot en vanille ijs met karamelsaus, stukjes karamel en slagroom. 5,75

Cookies Coupe cookies en vanille ijs, koekjes, chocolade mouse en slagroom.  5,75

Warme Kersen* softijs met slagroom en warme kersen. 5,75

Glacé Amaretto* softijs met karamelsaus, gezoet amandelschaafsel, amaretto, karamel blokjes en slagroom.  5,75

Chocomouse Glace  combinatie van chocolade mouse en brownie met slagroom en chocolade saus. 5,75

Seizoen Dessert vraag onze medewerkers naar ons seizoens dessert. 5,75

Koffie & Zo

Koffie, Thee of Cappuccino  Compleet met likeur, bonbons en slagroom. 5,10

Latte Macchiato met ijs *geserveerd met bijpassend ijs en slagroom. Daarbij kunt u één van deze smaken toevoegen: Karamel, chocolate, speculaas, hazelnoot of witte chocolade.

IJs Coffee* combinatie van ijskoffie, slagroom met een bolletje koffie ijs en een likeurtje. 5,10

Sheridans Coffee keuze uit koffie, thee of cappuccino, geserveerd met vanille ijs en Sheridans cream likeur. 5,10

Grootmoeders kopje Koffie* met een glaasje advocaat, mini ijsje en slagroom. 4,40

Nougatine ijstaart* met koffie en slagroom. 5,10

Irish Coffee *met Irish whisky, bruine suiker en slagroom. 5,10

French Coffee* met grand marnier en slagroom. 5,10

Spanish Coffee* met likeur 43 en slagroom. 5,10

Italian Coffee* met amaretto en slagroom. 5,10

Maand Menu

Ook in oktober kunt u gaan genieten van ons heerlijke 3-gangen maandmenu.

Bospaddenstoelensoep met brood en kruidenboter.

Oosterse varkensreepjes met roerbakgroenten. Geserveerd met gebakken aardappels,

frites, verse groenten en u mag gebruik maken van het salade buffet.

Verrassing dessert geserveerd met slagroom bavarois en Italiaans ijs.

Dit voor een vaste prijs van 14,50 p.p.!

Lunch kaart

Soepen geserveerd met brood en kruidenboter

Tomatensoep met soepballetjes. 4,75

Grootmoeders groentesoep gevuld met groenten en vlees. 4,75

Bospaddenstoelensoep met champignons. 4,75

Gevulde vissoep gevuld met zalm en garnalen. 5,25

Seizoen soep kijk op het krijt bord of vraag aan onze bediening.

Lunch Specialiteiten

12 Uurtje tomatensoep - broodje gezond - broodje kroket. 6,75

2 Kroketten met Brood salade -  mosterd - brood. 5,75

Boeren Schnitzel champignonsaus - salade - brood of frites. 8,75

Oosterse Ossenhaaspuntjes noten - roerbak groenten - salade - frites. 9,75

Kip Saté salade -  saté saus - kroepoek - brood of frites. 8,50

Chef Speciaal stukjes varkenshaas in huisgemaakte saus - salade - frites. 8,75

Vispannetje diverse soorten vis in romige saus - salade - frites of stokbrood. 8,75

XXL Carpaccio noten - oude kaas - salade - truffelmayo of pesto - brood. 12,50

Tapas proeverij carpaccio -  brie - zalm & garnalen – brood. 9,25

Brabantse worstenbroodje curry - salade.  2,50

Ei-gerechten  keuze uit een wit of bruin brood

Uitsm. Ham en kaas 5,25

Uitsm. Spek 5,25

Uitsm. Nieuw Schaijk ham - kaas - paprika poeder - rauwe ui. 5,75

Uitsm. Du Chef ham - champignons - ui - spek. 6,00

Uitsm. Landerd ham - kaas - tomaat - ui. 6,00

Uitsm. Het Allegaartje ham -  spek - ui - champignons - tomaten. 6,00

Omelet Ham en kaas 5,25

Boeren Omelet met groenten 6,00

Salades keuze uit: Italiaanse bol of bruine Boeren bol.

Ossenhaaspuntjes noten - roerbakgroenten - rauwkost - zoete dressing. 9,75

Brie loempia - walnoot - honing-mosterddressing - komkommer - tomaat  8,25

Vis Salade De Luxe diverse soorten vis - mosterd dille dressing. 12,50

Gamba`s  Noorse garnaaltjes  - mosterd dille dressing. 8,50

Broodjes keuze uit: Italiaanse bol of bruine Boeren bol

Gezond ham - kaas - komkommer - tomaat - ei - rauwkost. 4,25

Brie komkommer - walnoot - honingmosterd saus.  4,25

Zalm gerookte zalm - roomkaas.  7,25

Black Angus Burger (200gr) komkommer - tomaat - ui - champignons - spek - huisgemaakte saus. 7,25 (met Frites + 1,50)

Carpaccio oude kaas -noten- tomaat - komkommer - pesto of truffelmayo. 7,75

Smuller ham - kaas - ui - champignons - spek - knoflook kruiden, uit de oven. 6,75

Broodje van de Maand kijk op het krijt bord of vraag aan onze bediening.

.

Kerst Keuze Menu

Keuze menu vanaf 28,50 p.p.

Middagzitting: Binnenkomst tussen 12:30 en 13:30 uur.

Avondzitting: Binnenkomst tussen 17:30 en 19:00 uur.

Keuze voorgerechten of soep:

Tapas-vooraf + 3,50 een proeverij van 3 tapas gerechten met carpaccio, brie, zalm & garnalen.

Cocktail Duo + 3,50 vers gestoomde zalm en Noorse garnaaltjes in 2 aparte cocktails met cocktailsaus.

Carpaccio + 3,50 geheel op eigen wijze van rund gemarineerd in pesto, geserveerd met truffel mayonaise, oude kaas, luxe zaden en salade.

Gamba’s in Knoflook + 3,50 gamba`s gemarineerd en gegaard in knoflookolie, geserveerd in een bakje van pappadum en salade.

Klassieke Tomatensoep met soepballetjes.

Grootmoeders Groentesoep rijk gevuld met groenten en vlees.

Bospaddenstoelensoep gevuld met champignons.

Brood wordt bij uw voorgerecht of soep geserveerd.

 

Keuze Hoofdgerechten:

Trio uit de Zee tongfilet, zalm filet en een spiesje van gamba`s geserveerd met garnalensaus.

Zalmfilet met mosterd dille marinade op de huid gebakken zalmfilet met  mosterd dille marinade en vissaus.

Boeren- Schnitzel krokant gebakken, geserveerd met boerengarnituur en  champignonroomsaus.

Surf en Turf  spies van ossenhaas puntjes in combinatie met gamba`s in knoflookboter.

Mix Grill biefstuk, varkenshaas, kipfilet en spareribs. Geserveerd met 2 bijpassende sauzen.

Huisgemaakte Lamsbout bereid met eigen recept en geserveerd met rode wijnsaus op basis van zijn eigen vocht.

Gegrilde Varkenshaas Medaillons  Geserveerd met champignonroomsaus en boerengarnituur.

Biefstuk van de Haas +4,00 gebakken op uw voorkeur. Geserveerd met pepersaus en boeren garnituur.

Groenten Strüdel gevuld met groenten en bestrooid met stukjes tomaat en tomaten tapenade.

Elk hoofdgerecht wordt geserveerd met frites, gebakken aardappelen, verse groenten, mayonaise en u mag gebruik maken van ons salade buffet.

Dessert:

Tapas dessert buffet Uitgebreide keuze uit heerlijke zoetigheden: diverse soorten mousses, tiramisu, diverse bavarois, warme kersen, chocolade saus en uitgebreide keuze uit ons Italiaans ijs

Keuze kindermenu  14,50 p.p.

(kinderen tot 12 jaar)

Keuze voorgerechten.

  • Tomatensoep met extra veel ballen.
  • Champignonsoep met echte champignons.
  • Groentesoep rijk gevuld met groenten en vlees.

Keuze Hoofdgerechten.

  • Frikandel
  • Kipnuggets
  • Kroket
  • Spare Ribs
  • Schnitzel
Nagerecht: Kerst tapas ijs buffet.
Alle kinderen krijgen na het diner een kerst-cadeau.

.

Kerst Buffet

Kerst-Buffet

Volwassenen 27,50 p.p.

Kinderen van 3 t/m 12 jaar 16,50

Binnenkomst tussen 16:30 en 17:00 uur. Einde om 20:00 uur

Drank afkopen? Dat kan voor slechts 14,50 p.p.

dit kan alleen per tafel besproken worden en u kunt kiezen uit de volgende dranken:

Koffie, thee, bier, fris, wijn, radler, jenevers en speciaal bier

Dit zit er niet bij: likeuren, niet benoemde gedistilleerde dranken, verse jus orange speciaal koffie`s.  

Koud:  zalm cocktail, kip cocktail, garnalen cocktail, carpaccio en gerookt zalm.

Soep:  tomatensoep, groentesoep en bospaddenstoelensoep.

Brood: mini broodjes, diverse soorten stokbrood en mini pasteitjes.

Warm: kippenragout, spareribs, gehaktballetjes met satésaus, gegrilde kip filet, stukjes varkenshaas in chefsaus, stoofvlees, zalmfilet met kreeftensaus, kabeljauwfilet in wittewijnsaus, vegetarische pasta, warme groenten, frites, gebakken aardappelen en rijst.

Live:    een kok bereidt live gamba`s, ossenhaaspuntjes en beenham.

Salade:tijdens het buffet kunt u gebruik maken van ons uitgebreide salade buffet.

Dessert: Tapas ijs buffet.

Uitgebreide keus uit heerlijke desserts: diverse soorten mousses, tiramisu, diverse bavarois, warme kersen, chocolade saus en uitgebreide keuze uit ons Italiaans ijs!

.

Kerst Brunch

Kerst-Brunch

Kinderen van 3 t/m 12 jaar 12,50 Volwassenen 22,50 p.p.

Binnenkomst tussen 11:30 en 12:00 uur. Einde om 15:00 uur

Drank: koffie, thee, melk, appelsap, jus d ’Orange, fristi en chocomelk.

Soep:  tomatensoep en groentesoep.

Brood:             wit en bruin brood, mini broodjes, diverse soorten stokbrood en mini pasteitjes.

Beleg:  zoetwaren, diverse soorten jam, brie, jonge kaas, vleeswaren.

Salade:tijdens de brunch kunt u gebruik maken van ons uitgebreide salade buffet.

Buffet: kippenragout, gehaktballetjes met satésaus, kipfilet in bieslooksaus, stukjes varkenshaas in chef-saus, stoofvlees, zalmfilet met kreeftensaus, frites, gebakken aardappelen en rijst.

Live:    een kok bereidt live eieren, omeletjes, uitsmijters en pannenkoeken.

Dessert: Tapas ijs buffet. Uitgebreide keus uit heerlijke desserts: diverse soorten mousses, tiramisu, diverse bavarois, warme kersen, chocolade saus en uitgebreide keuze uit ons Italiaans ijs!

.

Grootmoeders Buffet

Oude tijden herleven hier bij Nieuw Schaijk, We trekken grootmoeders kookboek van de bovenste plank, vegen het stof eraf en gaan weer ouderwets koken. We bereiden onder andere bruine bonen soep, bloedworst met appeltjes en diverse stamppotten. Ook zorgen voor live muziek uit grootmoeders tijd. Bij het dessert sluiten we af met advocaat met slagroom

Grootmoeders buffet

Op 10 november begint de avond begint om 19:00u

 

De kosten incl. live muziek 23,50 p.p. Reserveren is gewenst.

Het buffet:

Soep: zondagse- en bruine bonensoep.

Stamppot: andijviestamp, boerenmoes, zuurkoolstamp en hutspot.

Vlees: balkenbrij, bloedworst met appeltjes, hachee, hete bliksem, hutspot met kinnen-bakken spek, kaantjes, varkenslever met spek en ui, speklappen, verse worst, zult, kippenpoten en spare ribs.

Groenten: blote billetjes in het groene gras en een salade buffet.

Het toetje: bitterkoekjes pudding, griesmeelpap, Haagse bluf, rijstepap met bruine suiker, wentelteefjes warme kersen met vanille ijs, grootmoeders appeltaart en natuurlijk advocaat met slagroom.

Graag tot dan!

.

Kindermenu - tot 12 jaar

Soep

  • Tomatensoep met extra veel ballen
  • Champignonsoep met echte champignons
  • Groentesoep, net zo lekker als die van oma

Hoofdgerecht

  • Kipnuggets
  • Kroket
  • Frikandel
  • Schnitzel
  • Pannenkoek

Toetje

2 bolletjes ijs naar keuze met snoepjes, slagroom en een verrassing. Keuze uit: aardbeien, vanille, chocolade, smurfen, cookies, karamel of mango.

Groeps diners

Steeds meer krijgen wij de vraag of er grote groepen welkom zijn om te dineren. Wij spelen graag in op vragen/wensen van gasten en hebben onze mogelijkheden uitgebreid. In verschillende prijsklasses kunt u genieten van een heerlijk menu. Ook zijn de zitmogelijkheden bespreekbaar. Het restaurant biedt verschillende mogelijkheden. Als u liever met uw gezelschap apart wilt zitten, kan een van de zalen een oplossing zijn. Wist u dat we sinds kort ook een privé terras aan een van de zalen kunnen schakelen? Perfect om op deze manier eten en drinken op een gezellige en knusse manier te combineren!

3 gangen optie 1: € 19,50 p.p.

Soep: 2 soorten soep in terrine op tafel Geserveerd met 2 soorten brood en diverse tapenade.

---

Keuze hoofdgerecht:

Kip saté spies geserveerd met huisgemaakte satésaus en kroepoek.

Spare Ribs met huisgemaakte chili-mayonaise.

Zalm filet krokant op de huid gebakken, geserveerd met vissaus.

Boeren-Schnitzel met champignonroomsaus en boerengarnituur.

---

Dessert: Tapas verrassing dessert met ijs, bavarois, warme kersen, chocolade saus en slagroom.

3 gangen optie 2: € 22,50 p.p.

Keuze soep of voorgerecht:

Tomatensoep met balletjes.

Groentesoep met verse groente en soepvlees.

Carpaccio met pesto, oude kaas, nootjes en salade.

Cocktail Duo 2 cocktails met garnalen en zalm.

---

Keuze uit 5 hoofdgerechten:

Mixed Grill biefstuk, kipfilet, spare rib envarkenshaas.

Oosterse Ossenhaas puntjes met ui, champignon en cashewnoten.

Varkenshaas in een jasje met boerengarnituur en champignonsaus.

Vis trio zalm, tilapia en panga filet met vissaus.

Boeren-Schnitzel met champignonroomsaus en boerengarnituur.

---

Dessert: Tapas verrassing dessert. Met ijs, bavarois, warme kersen, chocolade saus en slagroom.

4 gangen optie 1: € 24,50 p.p.

Keuze uit 2 voorgerechten:

Carpaccio met pesto, oude kaas, nootjes, en salade.

Combinatie van garnaaltje en gerookte zalm met bijpassende saus en heerlijk salade.

---

Soep: 2 soorten soep in terrine op tafel: Geserveerd met 2 soorten brood en diverse tapenade.

---

Keuze hoofdgerecht:

Mixed Grill biefstuk, kipfilet, spare rib en varkenshaas.

Kip saté spies geserveerd met huisgemaakte satésaus en kroepoek.

Varkenshaas in een jasje met boerengarnituur en champignonsaus.

Zalm filet krokant op de huid gebakken, geserveerd met vissaus.

Boeren-Schnitzel met champignonroomsaus en boerengarnituur.

---

Dessert: Tapas verrassing dessert met ijs, bavarois, warme kersen, chocolade saus en slagroom.

4 gangen optie 2: € 27,50 p.p.

Keuze uit 3 voorgerechten:

Carpaccio met pesto, oude kaas, nootjes, en salade.

Cocktail Duo 2 cocktails met garnalen en zalm.

Vis variant combinatie van diverse vis soorten.

---

Soep: 2 soorten soep in terrine op tafel: Geserveerd met 2 soorten brood en diverse tapenade.

---

Keuze uit 5 hoofdgerechten:

Mixed Grill biefstuk, kipfilet, spare rib en varkenshaas.

Oosterse Ossenhaas puntjes met ui, champignon en cashewnoten.

Varkenshaas in een jasje met boerengarnituur en champignonsaus.

Vis trio zalm, tilapia en panga filet met vissaus.

Boeren-Schnitzel met champignonroomsaus en boerengarnituur.

---

Keuze uit 4 nagerechten:

Blanke Dame vanille, stracciatella, slagroom en warme chocoladesaus.

Sorbet vers fruit, vanille-, aardbeien- en mango ijs met aardbeiensaus en slagroom.

Warme kersen softijs met slagroom en warme kersen, apart geserveerd.

Irish Coffee met Ierse whiskey en bruine suiker.

 

Sharing Diner

Sharing Diner

Met Sharing Diner doorbreekt u de traditionele manier van dineren, u hoeft niet meer te kiezen! Met uw gezelschap deelt u meerdere kleine gerechten die op tafel geserveerd worden.
Dé manier om onze verrassende keuken volledig te leren kennen.

Belangrijk is wel dat al uw tafelgenoten ook voor het Sharing Diner menu moeten kiezen.
U kunt het 5 gangen menu vanaf 4 personen reserveren. 

Kosten: € 29,50

Sharing diner

€ 29,50 p.p.

(optie drank arrangement €14,50)

Voorgerecht:Carpaccio met pesto en oude kaas. Daarbij 2 luxe salade`s met 1 met vis en1 met brie. Geserveerd met brood en tapenade.

 

Soep:Sharing soep, 2 soorten soep met garnituur op tafel om hem rijk aan te kleden.

 

Tussengerecht: Een verrassende spoom.

 

Hoofdgerecht: Proeverij van vis en vlees met bijpassende sauzen. Geserveerd met frites, gebakken aardappels en verse groenten.

 

Dessert: Allerlei lekkernijen van onze dessert kaart. Met o.a. ijs, mouse, vers fruit, warme kersen en slagroom.

Spare Ribs Avond!!

WE LOVE SPARE RIBS!!! En zeker die van ons. Spare Ribs zoals het hoort!! Veel huisgemaakte marinade, ze vallen net niet van hebt bot af en een lekker zoete chili mayonaise erbij.

Voor slechs 15,50 kunt u elke maandag hiervan genieten!!

inclusief frites, mayonoise en u mag gebruik maken van ons salade buffet.

Lunchen van de Plank

Heeft u iets te vieren of gewoon voor de lekker! Hier kunt u overdag terecht voor dit kleine feestje.

Onder het motto 'Gewoon goed is ook bijzonder' nodigen we u uit voor onze Lazy Brunch, High Tea Lunch, lunchen van de plank of . Deze 4 arrangementen zijn nu compleet en vernieuwd. Leuk maar vooral heel lekker!

Lunchen van de plank 1

2 soorten soep in terrine op tafel Brood en tappende

Broodjes kroket

Broodjes gezond

Rundvlees salade

Extra toevoegen:  Koffie, thee en ijswater op tafel € 3,75

Vanaf 4 pers. - 11:30u tot 14:30 - € 9,50 p.p.  reserveren gewenst.

 

Lunchen van de plank 2

Koffie, thee en ijswater

Belegd brood: met achterham, jonge kaas, Franse brie en dun gesneden carpaccio

Extra toevoegen:

Soep in terrine € 3,75 p.p.

Broodjes Kroket € 1,75 p.p.

Gebakken eieren € 2,25 p.p.

Gerookte zalm € 2,25 p.p.

Vanaf 4 pers. - 11:30u tot 14:30 - € 9,50 p.p.  reserveren gewenst

Vaderdag-Brunch

Tussen 11.30u en 12.00u verwelkomen we u graag voor de vaderdag brunch. We starten uiteraard met een lekkere kop koffie of thee. 

Vaderdag-Brunch

Koffie, thee, jus d'Orange, appelsap, ranja en chocomelk.

Tomaten en groentesoep.

Salade buffet inclusief vissalade en carpaccio. 

Verschillende broodsoorten, croissants en stokbrood.

Diverse soorten zoet, vleeswaren en kaasbeleg.

Mini pasteitjes met vleesragout. 

Kipfilet, gehaktballetjes, varkenshaas en zalmfilet geserveerd met bijpassende sauzen.

Live cooking met eieren en pannenkoeken. 

Frites, gebakken aardappelen en rijst.

Proeverij als dessert.

Speciaal voor de kinderen
een kinder terras
springkussen
kinderbuffet met o.a. frites, frikandelletjes, ranja en smurfen ijs.

11:30u tot 14:30u - €21,50 p.p.
Voor kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 13,50 

Reserveren gewenst.

 

High Tea Lunch

Gezellig lang tafelen met heerlijke verrassende gerechten...

High Tea Lunch

Diverse soorten thee met uitleg, verse jus, bonbons en klein patisserie.

1e gang: de hartige ronde: soep en diverse luxe belegde broodjes.

2e gang: de zoete ronde: petit fours, taartjes en bavarois.

3e gang: de fruitige ronde: vers fruit te combineren met slagroom en chocolade saus.

Vanaf 4 pers. - binnenkomst tussen 12:00 & 14:00 - duur 2 tot 3 uur

kosten €17,50 p.p. - reserveren gewenst

Vacature Keuken Ster

Nieuw Schaijk zoekt per direct nieuwe zelfstandig kok

 

Nieuw Schaijk – Schaijk – Noord Brabant

 

Soort dienstverband: Fulltime of Parttime

 

In ons drukbezocht restaurant zijn wij op zoek naar een creatieve en gemotiveerde zelfstandig kok. In deze functie ben jij  medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en creativiteit van de gerechten die wij onze gasten serveren. Daarnaast verricht jij voorbereidende werkzaamheden, bereid jij zowel koude als warme gerechten, maak jij borden klaar voor uitgifte, etc. Ook jouw eigen inbreng voor de menukaarten wordt op prijs gesteld. Je hebt passie voor het vak en de zaak, stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk en je werkt graag samen in een jong, groot en enthousiast team. Benieuwd en wilt u nog meer informatie bel 0486-461294 vraag naar johan. 

 

Profielvoorwaarden:

- Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in de keuken als zelfstandig kok.

- Je hebt kennis van producten en ingrediënten.

- Je bent enthousiast, stressbestendig, kwaliteitsgericht, collegiaal, hardwerkend en flexibel.

- Je bent bereid om op wisselende tijden te werken. Werkdagen in overleg. We serveren lunch en diner. De keuken is geopend van 11:30u tot 21:00u.

- Je bent 20 jaar tot 35jaar

 

Reageer op de vacature met je CV en motivatie naar info@nieuwschaijk.nl en wie weet werk jij straks in een leuke, collegiale omgeving! 

Vacature Bediening

Nieuw Schaijk zoekt per direct nieuwe bedieningmedewerker(s)/ster(s)

 

Nieuw Schaijk – Schaijk – Noord Brabant

 

Soort dienstverband: Fulltime en/of Parttime

 

In ons drukbezocht restaurant zijn wij per direct op zoek naar talentvolle en gemotiveerde bedieningmedewerker(s)/ster(s). In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van de werkzaamheden op de vloer. Je hebt passie voor de zaak, vindt het leuk om met gasten om te gaan, stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk, bezit over goede communicatieve eigenschappen en bent bereid om hard te werken. Nieuw Schaijk werkt met een groot en enthousiast jong team waarin we jou kunnen gebruiken! Wil je nog meer informatie bel 0486-461294 en vraag naar johan

 

Profielvoorwaarden:

- Ervaring in de horeca is gewenst, maar geen pré.

- Je bent representatief, enthousiast, collegiaal, gastvrij en flexibel.

- Je bent bereid om op wisselende tijden te werken. Werkdagen in overleg. We serveren lunch en diner. De keuken is geopend van 11:30u tot 21:00u.

- Je bent tussen de 20 - 30 jaar

 

Reageer op de vacature met je CV en motivatie naar info@nieuwschaijk.nl en wie weet werk jij straks in een leuke, collegiale omgeving! 

Openingstijden

  • Maandag: 11:00 tot 21:00
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag 11:00 tot 21:00
  • Donderderdag 11:00 tot 21:00
  • Vrijdag 11:00 tot 21:00
  • Zaterdag 11:00 tot 21:00
  • Zondag 10:00 tot 21:00

tot 21:00 ontvangen we nieuwe gasten die dan nog lekker rustig kunnen eten.

Reserveer uw tafel

Ons restaurant biedt volop ruimte voor zowel grote als kleine groepen. Het is geen probleem om zo binnen te lopen zonder reservering. Bent u met 5 personen of meer? Dan raden we u aan om bij ons te reserveren. Bel 0486 - 461 294 en ons vriendelijke personeel zal voor u een reservering maken. Hopelijk zien we u snel in ons Restaurant in Schaijk.