Menukaart van ons restaurant in Schaijk

Dineren of lunchen bij Restaurant, Zalen, IJssalon Nieuw Schaijk? Wij beschikken over een uitgebreide menukaart voor zowel lunch als diner. Ook beschikken wij over verschillende arrangementen voor grote groepen tot 30 personen. Samen met uw vrienden, familie, collega's of kennissen genieten van een onvergetelijke avond met heerlijk eten in een afgehuurde zaal? Neem dan vandaag nog contact op voor de mogelijkheden. Bekijk hieronder alvast onze menukaarten.

Vorkje prikken met familie of vrienden? Reserveer via 0486 - 46 12 94

Dineerkaart

De dinerkaart bij Restaurant, Zalen, IJssalon Nieuw Schaijk in Schaijk bestaat uit diverse maaltijden die u samen kunt stellen in een driegangendiner. Hierbij kiest u zelf uw voorgerecht, uw hoofdgerecht en uw dessert of koffie. Zo weet u zeker dat er voor iedereen bij een grote groep iets lekkers te kiezen valt. Bekijk onze dinerkaart hier.

Direct reserveren voor diner? Bel dan naar 0486 - 46 12 94

Lunchkaart

Natuurlijk kunt u ook bij Restaurant, Zalen, IJssalon Nieuw Schaijk terecht voor een heerlijke lunch. Iedere dag serveren wij lunch tussen 12:00 en 16:00 uur. Geniet van de lekkerste salades, belegde broodjes, soepen en snacks of kies voor de nieuwe tapaslunchkaart met meer dan 20 verschillende soorten hapjes. Krijgt u al trek? Bekijk dan hier onze menukaart of reserveer vandaag nog.

Reserveer hier DIRECT voor lunch

Kindermenu

Natuurlijk kunnen ook de kleintjes bij ons genieten van heerlijke maaltijden en lekkere desserts. Speciaal voor de kinderen beschikken we over een kindermenu mét verrassing bij het toetje! Ook kunnen ze voor en na het eten kleuren en tekenen. Zo geniet u samen van een fijne avond uit.

Maandmenu December

Iedere maand beschikt Restaurant, Zalen, IJssalon Nieuw Schaijk over een nieuw maandmenu. In oktober is dat:


Keuze soep:
Grootmoeders groentesoep, bospadenstoelensoep of huisgemaakte tomatensoep.
Hoofdgerecht:
Huisgemaakt runder stoofpotje: Geserveerd met gebakken aardappels, frites en verse groenten en u mag gebruik maken van het saladebuffet.


Verrassingdessert geserveerd met slagroom bavarois en Italiaans ijs.
Dit alles voor een vaste prijs van 14,95 euro p.p.