Mogelijkheden voor zalenverhuur in Schaijk

Welk soort feest of bijeenkomst u ook wilt geven: bij Restaurant Nieuw Schaijk zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. U bent altijd van harte welkom voor een persoonlijke offerte onder het genot van een kop koffie. Samen bespreken we de diverse zaalmogelijkheden.


We beschikken over verschillende zalen voor groepen van 30 tot 300 personen. Alle zalen hebben genoeg ruimte en beschikken over airconditioning. Mocht het lekker weer zijn, dan kunt u ook altijd buiten zitten op het terras. Ook niet onbelangrijk: er zijn 90 parkeerplekken aanwezig bij Restaurant Nieuw Schaijk. Binnen 10 minuten zit u op de A50 en de A58 én we zitten op nog geen 25 kilometer afstand vanaf Nijmegen en Den Bosch. 


Wat kunnen we voor u betekenen? Laat het ons weten.

Zaal huren bij Restaurant Nieuw Schaijk? Vraag hier naar de mogelijkheden

Buffet vanaf 30 personen

Nieuw Schaijk is de perfecte plek om een diner of buffet te organiseren. Naast onze jarenlange ervaring die met de tijd is meegegroeid hebben wij verschilde ruimtes voor kleine en grote groepen gasten. U bent bij ons meer dan welkom.


- Buffetten maken wij vanaf 30 personen
- We hebben enkele voorbeelden hieronder staan.
- Via het contact formulier kunt u ook een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte op maat.

Keuze menu in de zaal of restarant


Nieuw Schaijk is de perfecte plek om een diner of buffet te organiseren. Naast onze jarenlange ervaring die met de tijd is meegegroeid hebben wij verschilde ruimtes voor kleine en grote groepen gasten. U bent bij ons meer dan welkom. vanaf 15 personen kunt u hier al gebruik van maken. 


Waarom hier u Groepsdiner? 

· Gratis, parkeerplaats voor meer dan 60 auto`s
· Gratis een gedrukte placement met naam en foto
· Perfecte prijs kwaliteit verhouding.

· Een zaal helemaal op uw manier ingericht.

Kijk naar onze keuze menu`s en prijzen Reserveer direct via ons contact formulier

Lunch met groepen

Bent u op zoek naar een restaurant om met een groep te lunchen
in het altijd gezellige Brabant. Bij nieuw Schaijk bent u aan het goede adres!
Wij bieden mogelijkheden voor zowel grote groepen als een kleine groep gasten.

We hebben verschillende mogelijkheden om hier te lunchen
met drank of zonder drank, in buffet-vorm of op tafel u kunt zelf een tapas lunch regelen. Zeg wat uw wensen en verwachtingen zijn en wij maken uw maaltijd op maar. voor groepen van meer dan 30 personen zit u een aparte ruimte.

klik hier om meer informatie te ontvangen.

Vergaderingen

Nieuw Schaijk is de perfecte locatie voor zakelijkebijeenkomsten, training, congressen, vergaderingen en teambuilding.

Wij beschikken over 3 multifunctionele vergaderzalen. Onze
vergaderlocatie heeft de beschikking over audiovisuele hulpmiddelen, gratis
wifi en een uitstekende verzorging met lunch en/of diner, ook zijn de zalen
voorzien van airco. U huurt al een zaal vanaf € 50,00 per dagdeel.
De centrale ligging tussen Nijmegen en Den Bosch en de snelle bereikbaarheid vanaf de A50 en A59 en gratis parkeergelegenheid zorgt voor een perfecte locatie voor het houden van uw receptie, vergadering, cursus of andere bijeenkomsten. Wij denken graag met u mee over de voorbereiding, invulling en uitvoering van uw bijeenkomst.

Koffietafels en Condeleance 

Allereerst willen wij u condoleren met het verlies van uw dierbare. Bij het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Naast alle emotie moet er binnen een kort tijdsbestek veel geregeld worden. Na een uitvaart kunt u bij nieuw Schaijk in alle rust terecht voor een koffietafel / condoleance, waarbij u samen met familieleden en vrienden de overledene kunt herdenken.

Wij nemen u graag deze zorg uit handen door bij te dragen aan een waardig en stijlvol afscheid. Mocht u meer willen weten of vragen hebben, dan vragen wij u om te bellen naar 0486-461294 of het contact formulier in te vullen.